Ett litet meddelande!

Jag vet inte vad som ar felet, men jag upptackte nyss att det verkar ga att kommentera igen. Sa snalla prova och lat mig veta om det inte gar igen.

Ville bara att ni skulle veta :)

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Testar om det fungerar, hoppas det!

2010-07-11 @ 13:11:39
Postat av: Spökplumpen

Testar om det går att kommentera... De båda plumparna sitter på Arlanda och ska snart sova för att imorn komma till er, Mohahahaaaa

2010-07-12 @ 21:37:49
Postat av: Harriet

SV: japp, det verkar funka for er att kommentera nu... hoppas det fortsatter sa :)

2010-07-13 @ 07:36:44
URL: http://bleckplumpen.blogg.se/
Postat av: Ida We

Men alltså. Det blir så ibland, att man inte kan komma till kommentarsidan. Det löser sig om man publicerar om inlägget som inte går att kommenterar. Alltså, du behöver inte skriva om inlägget utan bara klicka upp det och trycka "publicera inlägg" då brukar felet lösa sig (blir typ 104 Not Found, väldigt vanligt!)

2010-07-13 @ 15:27:27
URL: http://idawe.blogg.se/
Postat av: Ida We

Det är California in pictures part 1. // Americans are so nice people // California in pictures part 2. som inte går att kommentera, kolla själv. Publicera dem en gång till så kommer det att funka :) (ehe, jag kan sånt här xD efter ett drygt år i bloggbranchen... nämen.)Jag är på blogg.se'e framsida idag! Ärligt så är jag inte överlycklig eftersom jag bara hade tråkigt en dag och tipsade in mig själv... xD haha, jag är så dålig.Och även om du inte svarar på alla kommentarer (förstår att du har fullt upp ;P) så hoppas jag att du läser dem och sedan ler och tänker på mig ;P Haha. Kul jag är... not.

2010-07-13 @ 15:32:37
URL: http://idawe.blogg.se/

Kommentera:

Kommentera gärna. Jag tycker om att få kommentarer. Men elaka kommentarer raderas eller fastnar i filtret.

Mitt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg eller URL:

Lämna ett fotspår här:

Trackback