Sweet Sugar Candyman

Tänkte att det var dags att uppdatera lite här... har ju inte gjort det på typ en månad. Illa. Men som jag skrev så var ju bloggen mest till för mig själv att ha som minne från semestern i USA. Dock så kanske jag hade tänkt att skriva lite mer än vad jag har gjort.

Den senaste tiden har varit helt okej. Skolan är i full gång och vardagslivet rullar på som vanligt. Dock känns det som om den här hösten kommer att bli bättre än på länge. Lite mer fest och umgänge. Kul!
På lördag blir det att åka till Umeå och hälsa på en kompis som fyller 18 och igår var jag hos Ida och firade hennes 18-årsdag. Vilket var väldigt trevligt :) Gav henne ett fint födelsedagskort som jag gjort med en bild på hennes stor crush, haha XD hon blev glad.

Tävling för godisälskare (som jag hihi)
Malaco har nu en tävling som går ut på att skapa sin egen Gott & Blandat påse. Självklart var jag tvungen att vara med och tävla. Gör det du också. Använd länken ovan för att vara med och tävla. Genom att jag värvar vänner så kan du ha chansen att få följa med till Malacos godisfabrik, det vill säga om jag vinner :P hehe

RSS 2.0