Home sweet home

Jaha, då var man hemma igen... efter hela fem veckor i det ljuva Amerika. Måste erkänna att jag verkligen saknar det. Alla sköna människor, klimatet... rubbet! Men, men jag får väl ta och spara ihop lite pengar så att jag kan åka dit snart igen ;)

Resan hem gick finnemang. Vi kom hem i torsdags morse, men har inte riktigt fått ordning på tidsomställningen än. Så därför har jag inte kommit för mig att skriva ett sista "USA" inlägg förrän nu. Har väl egentligen inte velat att det är över nu, slut, finito liksom. I alla fall flygresan var helt okej. Planet, till min lycka, hade små vidoeskärmar i sätet, så jag hann se både Valentine's Day och Dear John. Lite sega filmer, men Dear John var väldigt bra.

Det var väl det jag hade att säga så länge... vet inte hur mycket jag kommer att skriva nu i fortsättningen, men jag ska väl kunna få ihop något inlägg då och då.

Sista kvällen i NY

Det känns lite tråkigt att den här resan verkligen börjar gå mot sitt slut nu. Sista kvällen i the big apple och sista kvällen som jag sover i USA. Men jag hoppas att jag kommer tillbaka snart igen, det är så trevligt här. Dock ska det ändå bli rätt skönt att komma hem igen, och få träffa Scilla. Har ju inte sett henne på över en månad.
Idag har vi ägnat hela dagen åt att shoppa det sista som vi ännu inte hade hunnit med. Det blev en del kassar och nu har vi proppfulla resväskor. Håller tummarna för att vi inte behöver betala övervikt...haha.
Igår avslutade vi med att gå på bio. Marianne och jag såga filmen Charlie St. Cloud med Zac i huvudrollen :D medan mamma och pappa såg Inception. Innan filmen började visades det ett antal filmtrailers som vi blev väldigt sugna på att se när de kommer till Sverige (och om de ens kommer till lilla ö-vik)
Utsikten från Empire State Building
Times Square

New York

Vi har nu varit i NY i två dygn. Vi kom hit sent i fredags kväll, och blev direkt ripped offade av en svarttaxi. Så typiskt! Men vi var trötta och tänkte nog inte så mycket. I vilket fall som helst, vi kom till lägenheten som vi hyr här, helskinnade, trots att han körde som en galning. Men när vi kom fram träffade vi Will, mannen som hyr ut lägenheten, och han var inte nykter. Men han såg ut att passa in i vilken film som helst.
De senaste två dagarna har vi bara gått runt på Manhattan (vi bor i Chelsea) och tittat i affärer, vandrat runt i Central Park och gått på Metropolitan museum of Art. Man måste ju ändå passa på när man är här, hehe. Har gjort ett besök i Apple butiken och spanat in iPaden. Cool sak, som väcker ett ha begär. Allt här är så stort, Central Park är enormt, museet var så stort att vi inte hittade den utställnigen som vi ville se. Hela New York är gigantiskt. Åh just det, igår åkte vi upp de 86 våningarna i Empire State Building för att se på utsikten. Såg lågnt gjorde man och häftigt var det. Fick dock betala $20 per person och vänta i över en timme för att åka upp, något som vi alla ändå tyckte var värt det i slutändan. Det är ju kul att ha varit där.

Nedan är det några få bilder från bl.a Grand Canyon och Las Vegas.
Grand Canyon

Las Vegas

Sequoia tree

Pismo beach
Ni får ursäkta den taskiga bildkvaliten.

RSS 2.0