22.24

Känner att min uppdatering kanske inte har varit så aktiv sedan jag skaffade bloggen... men det kommer, vänta ni bara. Så fort jag sätter min fot i Kalifornien kommer inläggen att flöda. (ska försöka att uppdatera så ofta jag kan i alla fall)

Idag har jag i stort sett bara packat. Packar inte allt för mycket kläder, ska ju kunna ha plats för allt som jag ska handla där :P Träffade Ida en stund också. Vi tog en glass i hamnen och satt där och chillade ett tag, tills det blev för kallt. Var är du sommarvärme?? Sedan så åkte vi hem och käkade hämtmat från Asian Place (eller nu vad det heter) Trevligt trevligt.

Nej, nu ska jag ta och göra kväll. Det är ju en dag imorgon också. One day left!! :D

måndag

Oj oj, nu är det inte länge kvar tills jag sticker iväg till the sunny California. Dock kan jag fortfarande inte riktigt tro det än... men det kommer väl :P

Bilden är från Midsommar, som i övrigt firades i Umeå med en del av släkten. Det blev ett lugnt firande med god mat och sällskapspelande :D Fick också träffa mitt lilla kusinbarn, som var ett tag sedan. Hon hade fått en sådan där uppblåsbar pool som hon plaskade runt i och skvätte ner oss andra. Men ack så söt hon var!
Btw. Är det någon som vet varför det inte går att hoppa ned en rad när man skriver på Mac?

Nedräkning!

3 dagar. 72 timmar. 4320 minuter. 259200 sekunder.


10 dagar kvar

Hej!
Nu är det bara 10 dagar kvar. Tiden går både snabbt och långsamt på samma gång känns det som. Resan känns lite overklig på något sätt...
En liten karta över de platser/städer/orter som jag kommer att besöka när jag är i USA:
De platser som jag ser mest fram emot att se är Grand Canyon, Las Vegas och Los Angeles (Hollywood here I come... haha) men allt känns ju såklart spännande och kul :)
Nej, nu säger jag God natt!
Update:
Glömde skriva att det är platserna markerade med en röd prick som jag ska till.

Ida Ms. Awesome

Hej hej!

Är hemma hos my freunde Ida och får hjälp med min bloggdesign (eftersom jag är totally värdelös på sånt) hihi... i vilket fall som helst så blir den awesome. Nu sitter hon och äter så jag passar på att skriva ett inlägg under tiden.

Det är sommar nu och jag vill ha sol och värme, men det enda som vädret tycks vilja ge mig är mulet och regn. Tråkigt. Vill till USA nu nu nu!!Nedräkning!

14 dagar. 336 timmar. 20160 minuter. 1209600 sekunder.

RSS 2.0