Home sweet home

Jaha, då var man hemma igen... efter hela fem veckor i det ljuva Amerika. Måste erkänna att jag verkligen saknar det. Alla sköna människor, klimatet... rubbet! Men, men jag får väl ta och spara ihop lite pengar så att jag kan åka dit snart igen ;)

Resan hem gick finnemang. Vi kom hem i torsdags morse, men har inte riktigt fått ordning på tidsomställningen än. Så därför har jag inte kommit för mig att skriva ett sista "USA" inlägg förrän nu. Har väl egentligen inte velat att det är över nu, slut, finito liksom. I alla fall flygresan var helt okej. Planet, till min lycka, hade små vidoeskärmar i sätet, så jag hann se både Valentine's Day och Dear John. Lite sega filmer, men Dear John var väldigt bra.

Det var väl det jag hade att säga så länge... vet inte hur mycket jag kommer att skriva nu i fortsättningen, men jag ska väl kunna få ihop något inlägg då och då.

Kommentarer
Postat av: Ida we

Haha! Ja du har rätt. Men du, det är fint :) Faktiskt. Ser inte skabbigt ut, ska inte konvertera till emo eller nåt. Men jag VILL ha en piercing... bara jag gör den själv. Och det kommer jag inte våga xD

2010-08-23 @ 12:12:09
URL: http://idawe.blogg.se/

Kommentera:

Kommentera gärna. Jag tycker om att få kommentarer. Men elaka kommentarer raderas eller fastnar i filtret.

Mitt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg eller URL:

Lämna ett fotspår här:

Trackback